SVV wint met dubbele cijfers

• 26-11-2017
VOETBAL - Excelsior’20 moest in Delft in de laatste minuut de gelijkmaker toestaan. Tegen Concordia in de Tweede Klasse D kwamen de Schiedammers in de eerste helft op voorsprong door een treffer van Marco Clarijs.

In de tweede helft lag de wedstrijd enige tijd stil vanwege een blessure van de scheidsrechter. Na 20 minuten kon met een vervangende leidsman het duel worden uitgespeeld. Daarin maakte Concordia in de laatste minuut alsnog de 1-1.

In de Derde Klasse B haalde SVV de dubbele cijfers in de uitwedstrijd tegen REMO. Het werd 2-10. Door de zege staat SVV nu al acht punten voor op de nummer twee in deze klasse.

In de Derde Klasse D boekte Kethel Spaland zijn tweede opeenvolgende zege. HWD werd thuis met 4-0 verslagen. Door de zege klom Kethel Spaland naar de gedeelde zevende plaats en nam het verder afstand van de ploegen in de degradatiezone.