SVV zes, Excelsior'20 elf in Tweede Klasse B

• 26-05-2019
VOETBAL - SVV verloor vanmiddag zijn laatste wedstrijd van deze competitie. UIt in Hoogvliet bij Meeuwenplaat werd het 2-1.

Bij rust stond het 0-1 dankzij een goal van Jorden Scherpenzeel, die van afstand doel trof. Na rust buigde de tegenstander de achterstand om in een overwinning.

Excelsior´20 deed het in dezelfde Tweede Klasse B niet beter. De Thurledeclub legde het in Vlaardingen met 5-2 af tegen VFC. SVV eindgt de competitie als zesde maar gaat nacompetitie spelen vanwege het winnen van de tweede periode. Excelsior´20 sluit het seizoen af als elfde.

Kethel Spaland eindigt het seizoen goedgemutst. In de Derde Klasse Hoog B Voorjaar werd met 5-1 gewonnen van Remo. De club van het sportdak eindigt de competitie als nummer tien.