Teleurstellende uitslagen Schiedamse zaterdagclubs

13-10-2018 Sport Redactie

VOETBAL - De Schiedamse zaterdagclubs boekten vandaag teleurstellende resultaten.

Kethel Spaland en SVV behaalden punten, de andere clubs bleven met lege handen staan, zo blijkt uit de inventarisatie zoals de lokale omroep Schie die wekelijks opstelt.

In de Tweede D speelde Kethel Spaland in de thuiswedstrijd tegen Hellevoetsluis 0-0. Kethel Spaland staat met twee punten op de dertiende en voorlaatste plaats.

In de Derde Klasse B leed HBSS opnieuw een nederlaag. De uitwedstrijd tegen Lyra ging met 3-0 verloren. Met slechts één punt is HBSS inmiddels de hekkensluiter in deze klasse.

In de Vierde Klasse E ging PPSC thuis met 1-3 onderuit tegen het Vlaardingse Victoria´04. PPSC bleef daardoor op zeven punten en staat nu op de vijfde plaats. Hermes DVS verloor de uitwedstrijd tegen Maense met 3-0. Hermes DVS staat op de achtste plaats met drie punten uit drie wedstrijden. SVV pakte zijn eerste punt in deze competitie. De uitwedstrijd tegen De Egelantier Boys was een doelpuntrijke wedstrijd die eindigde in 4-4. Omdat SVV een strafpunt had gekregen, staan de Schiedammers nu weer op nul punten.

Gerelateerd