Twee Schiedamse teams bekeren verder

• 15-09-2019
VOETBAL - Het zondagteam van Kethel Spaland heeft zich niet weten te plaatsen voor de volgende ronde van het toernooi om de Districtsbeker. Uit tegen VOC 2 in Roterdam werd het 3-1.

Het zaterdagteam van de bespelers van sportpark Willem-Alexander gaat wel een ronde verder. De derde wedstrijd in de poule werd uit tegen Leonidas gewonnen met 0-3. Dat was genoeg om verder te bekeren.

Ook Excelsior'20 vervolgt het avontuur in de Districtsbeker. Thuis tegen Sparta werd het 1-1 en dat was voldoende voor plaatsing.

HBSS redde het niet tegen Zwarte Pijl en verloor met 1-0. Hermes-DVS won de uitwedstrijd in Rockanje tegen de plaatselijke trots: 1-2. Maar het was niet genoeg om door te bekeren.

PPSC won uit tegen Zwartewaal met liefst 3-6. SVV troefde thuis HMSH af, met 3-2. Ondanks de zeges houdt het bekerseizoen voor de twee zaterdagteams op.