Categorieën

Service

Tweede Divisie brengt oud-profs naar SVV

Tweede Divisie brengt oud-profs naar SVV
Sport

Tweede Divisie brengt oud-profs naar SVV

  • Redactie
  • 29-05-2015
  • Sport
Tweede Divisie brengt oud-profs naar SVV

Harry van Kapel (rechts) en Marcel van der Ven, op 17 juni in de SVV-selectie, met ingang van het nieuwe seizoen vóór de SVV-selectie

VOETBAL - Voormalige spelers van betaaldvoetbalorganisaties SVV, FC Haarlem, Wageningen en Veendam, spelen gedurende een aantal weken wedstrijden. De spelers gaan gekleed in retroshirts. Elke keer worden op een avond twee wedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd wordt op 3 juni gespeeld. De tour van oud-profs doet op woensdag 17 juni het SVV-complex aan.

In de selectie van SVV zien we Harry van Kapel en Marcel van der Ven, die volgend jaar als trainers de selectie van SVV op een hoger plan willen gaan brengen, Toon Wolters, de succestrainer van SVDPW, die met zijn team nog volop in de running is voor promotie naar de eerste klasse, en Oscar Moens die ooit als een van Nederlands talentvolste keepers gold. Hij speelde twee interlands.
De selectie van SVV bestaat verder uit: Warry van Wattum, Dennis Valentijn, Jan Brockling, Hans Loovens, Ivo Loovens, Herman Zoetemulder, Marcel Oosterdijk, Mischa Keemink, Ed Ridderhof, Hans Leermakers, Marcel van Hees, Lesley van Waas, John van de Belt, Marcel van Hattum, Rafael Andrade, Robert van Gestel, Leen Muis, Richard Lodder, Stephan van Waas en Henk Dirven.
Bij tegenstander Veendam is bijvoorbeeld de kopsterke spits Martin Drent een bekende naam. Jan van Halst, tegenwoordig vaak als analist op de buis, is de bekendste naam bij Wageningen. Oud-Feyenoord-verdediger André Stafleu maakt zijn opwachting bij Haarlem, waar hij zijn laatste drie profseizoenen sleet.

Het programma op Harga ziet er woensdag 17 juni als volgt uit:

19.30     Wageningen – Haarlem

20.45     SVV – Veendam