Vier dagen zwemmen in Schiedam

27-08-2019 Sport Advertentie


SCHIEDAM - Van 28 augustus tot 1 september organiseert Optisport Schiedam de Zwem4daagse in Zwembad Groenoord en Zwembad Zuid. De Zwem4daagse is een sportief evenement voor de hele familie. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd, waardoor het een groot feest is voor jong en oud.

Jubileum-editie

Het is dit jaar de vijftigste keer dat de KNZB de Zwem4daagse organiseert. Daarnaast bestaan Optisport en het nieuwe Zwembad Groenoord dit jaar 25 jaar, waardoor er maar liefst drie jubilea te vieren zijn. Een extra reden dus om er een feestelijke editie van te maken! Tijdens de zwem4daagse zwemmen deelnemers vier dagen een afstand van 250 meter, 500 meter of 1.000 meter per keer. Je kunt dagelijks meedoen van 16.30 tot 17.45 uur. Als beloning voor de prestatie krijgen deelnemers op de laatste dag een medaille. Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen, zoals de Plus Pannenkoekenmiddag, snorkelen, zeemeerminzwemmen en Aqua’Float. Daarnaast organiseren Lucky Divers en de Schiedamse Reddingsbrigade clinics voor de deelnemers.

Plezier en veiligheid

Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen. Daarom wordt er elk jaar de Zwem4daagse georganiseerd. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond.

Meedoen

Meedoen met de Zwem4daagse? Schrijf je dan snel online in doe dat aan de receptie van het zwembad. Online inschrijven kost € 12,50, terwijl de prijs aan de receptie € 15,- bedraagt. Voor kinderen is er zowel online als offline een speciaal kortingstarief van € 10,-. Dit is inclusief alle dagen vrij-zwemmen en gratis deelname aan alle activiteiten.
Gerelateerd