Vijf keer winst voor ZVVS

26-11-2018 Sport Redactie


ZWEMMEN - Zwemvereniging Vlaardingen Schiedam pakte dit weekend vijf kampioenschappen tijdens het tweede deel van de regiokampioenschappen West. 

Anna van Droffelaar veroverde op de 50 meter vrije slag en de 400 meter wisselslag de titel. Op de 400 meter wisselslag zwom zij ver voor de concurrentie uit en zette met een nieuwe pr van 5.03.25 de andere zwemmers op tenminste tien seconden achterstand.

Op de 50 meter en de 100 meter schoolslag pakte Jill Nai Chung Tong het kampioenschap, allebei de keren in een pr.  Sophia van Droffelaar werd eerste op de 100 meter vlinderslag en Yagiz Atligan zette zijn sterke debuut van vorige week door op de 200 meter vrije slag 25 seconden van zijn pr af te zwemmen.

Tweede plaatsen waren er voor Jelle Bon (twee keer), Jill Nai Chung Tong, Sophia van Droffelaar (twee keer) en Yagiz Atligan en derde plaatsen voor Jill Nai Chung Tong, Jelle Bon en Niels Dijkshoorn. Op de 4x100 meter vrij haalde estafetteteam Nurlaylah Kartosentiko, Jasmine Matuskova, Karlijn Offeringa en Sophia van Droffelaar een derde plaats.Gerelateerd