Winst voor HBSS, Hermes-DVS en PPSC

• Redactie
  • 20-05-2023

VOETBAL - Kampioen HBSS won ook de een na laatste wedstrijd van het seizoen. Thuis tegen Rijnmond/Hoogvliet Sport werd het 2-0.

Kethel Spaland dolf het onderspit tegen OHVV. Uit werd het 2-1 voor de ploeg uit Oudenhoorn. Kethel Spaland staat op de vijfde plaats, in punten gelijk met nummer vier Vierpolders.

Excelsior´20 had lang de overhand in de wedstrijd tegen Victoria'04, toch nummer drie op de ranglijst. De ploeg van Thurlede stond ook bij rust met 1-0 voor, maar moest toch genoegen nemen met een gelijkspel: 1-1. Met dertig punten en een negende plaats is lijfsbehoud in de derde klasse nog niet zeker.

Hermes-DVS was in de Vierde Klasse E thuis te sterk voor MSV´71. Bij rust stonden de Schiedammers nog achter, maar zij wisten dat in de tweede helft recht te breien, met de 2-1 in de 85ste minuut. De lichtblauwen kijken uit naar de nacompetitie en staan veilig op de tweede plaats, ook al haalde nummer drie Maasdijk met 10-0 uit. Met drie punten voor en een acht doelpunten beter doelsaldo kan de tweede plaats de club van Harga eigenlijk niet meer ontgaan.

PPSC won eveneens. Uit bij Blijdorp werd het 0-1. De Thurledeclub staat vijfde en zou nog een plaats kunnen stijgen.