Workshop Zeemeerminzwemmen in de kerstvakantie

11-12-2017 Sport Advertentie

SCHIEDAM - Zeemeerminzwemmen. Wist u dat het bestond? Vast wel in Amsterdam of 't Gooi. Maar ook gewoon in Schiedam, in Zuid.

Zwembad Zuid organiseert in de kerstvakantie twee workshopdagen Zeemeerminzwemmen. De kinderen kunnen dan kennismaken hoe het is om als een zeemeermin te zwemmen in het water. Elegant te water gaan, zelfstandig uit het water komen, op buik en rugzwemmen en door poortjes gaan zijn de onderdelen die aan bod gaan komen, zo laat het zwembad weten. Overigens verzorgt het zwembad hier al langer lessen in.

De jongedames - en jonge mannen? - kunnen zich voor de workshop melden op donderdag 28 december en/of donderdag 4 januari. De workshop is dan van elf tot twee. Inschrijven voor deze workshop is wel noodzakelijk. De kosten bedragen € 25,- per keer, inclusief gebruik van een zeemeerminpak, een foto en wat te eten en drinken. Plus een certificaat van deelname. Het enige waaraan de deelnemers moeten voldoen is het hebben van een B-diploma.

Inschrijven kan per mail (deelname pas na bevestiging). E: zbzuid-receptie@optisport.nl of telefonisch, T: 010-4261682. Kijk op onze website voor meer informatie en de openingstijden.Gerelateerd