Zwembad Groenoord pakt uit in de kerstvakantie

29-12-2017 Sport Advertentie

SCHIEDAM - Zwembad Groenoord is de hele kerstvakantie geopend. Alleen op Nieuwjaarsdag kan er niet worden gezwommen.

Ruimere openingstijden

Op de doordeweekse dagen en zaterdagen is het zwembad al geopend vanaf elf uur. Op zondagen start het gezinszwemmen al om negen uur. In het recreatiebad kan er uiteraard gebruik gemaakt worden van de glijbaan, de bubbelbaden en de stroomversnelling. Doordeweeks sluit het zwembad om vijf uur, in de weekenden om vier uur. Op Oudejaarsdag zijn we alleen geopend voor gezinnen van negen tot een uur.

Interactieve Waterglijbaan

Na 24 jaar hebben wij afscheid genomen van onze oude glijbaan. Zwembad Groenoord gaat met zijn tijd mee. De oude glijbaan is vervangen door een spiksplinter nieuwe interactieve glijbaan. Boven aan de glijbaan kies je een thema waarmee je naar beneden wilt glijden. De lichtkleuren en de muziek zijn dus afhankelijk van wat je indrukt. De tijd wordt opgemeten en tijdens het glijden kun je touchpads aanraken die je ook weer punten opleveren. De scores worden bijgehouden. Misschien ben jij wel de winnaar van de dag! Van iedereen die uit de glijbaan komt wordt een foto gemaakt. Op een speciaal scherm kun je de foto’s zien en ook via je emailadres naar je zelf toesturen.

Waterspeeltuin

In de middagen zal ook het aangrenzende wedstrijdbad opengesteld worden. Dit zal worden omgetoverd in een heuse Waterspeeltuin. Onze nieuwe Zed & Sop-loopmat van veertien meter lang zal in het water liggen. Wie haalt er in één keer de overkant? Daarnaast zal er een groot Krokodillenslide in het water liggen, van wel twaalf meter lang. Dit zwembadkussen is leuk voor klein en groot. Natuurlijk kan er ook gesprongen worden van de duikplank.

Twee soorten Combideals

In de kerstvakantie bestaat er de mogelijk om een combideal te sluiten. Ook deze vakantie hebben we twee soorten deals. De normale combideal bedraagt € 9,50 en daar zit het entreekaartje, een friet met saus naar keuze, een snack naar keuze en een drankje bij (het voordeel is € 2,60). Naast deze combideal hebben we ook de gezonde combideal: entree, broodje gezond en een jus d’orange, ook voor maar € 8,50

Voor onze andere activiteiten in de kerstvakantie kan onze website geraadpleegd worden, klikt daartoe hier.

Gerelateerd