Abbey Jones maakt mooiste foto

03-09-2018 Uit Redactie

De winnende foto van Abbey Jones


SCHIEDAM - De fotobattle van Schiedam24 is gewonnen door Abbey Jones.

Haar foto van een 'jonge schaapsherder' in Schiedam-Noord kwam ronde na ronde als overwinnaar uit de strijd. Ook in de laatste battleronde kwam zij duidelijk als beste uit de bus. Ze kreeg deze week meer stemmen dan ooit: 156, en fors meer dan Martine Verhart wist te trekken met haar havenfoto. Jones wint met haar werk een High Tea voor twee personen bij Kasteel van Zuydt in de Groenelaan.

Schiedam24 vroeg Schiedammers naar hun mooiste foto onder het motto 'Schiedammers houden van hun stad - en een foto zegt vaak meer dan heel veel praatjes'. De lezers kozen zeven weken achter elkaar hun favoriet van steeds twee foto's in een heuse 'battle'.

Paul Meuldijk, Nico van der Vliet, Ben Dubbeldam, Tino Snelleman, Ilona van Hagen en Martine Verhart worden hartelijke bedankt voor hun deelname aan de battle met hun mooie foto's (ze zijn hieronder terug te zien). Ook dank aan een flinke groep inzenders die met hun foto('s) niet aan bod zijn gekomen, simpelweg omdat er te veel inzendingen waren. Wie weet komen hun Schiedamse beelden nog eens bij een volgende gelegenheid voor het voetlicht.

Bekijk de foto's
Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »Vacatures Alle vacatures »
Altijd Up-to-date