Allerlaatste cultuurparticipatieproject zit er bijna op

01-10-2021 Uit Redactie

Dit is het allerlaatste cultuurparticipatieproject van Mooi Werk; foto: stock


SCHIEDAM - Na een jaar fotograferen in de wijken van Schiedam tonen de deelnemers van het fotografieproject Dit Is Schiedam hun werk aan het grote publiek, in de Metropole. Dit Is Schiedam is het allerlaatste cultuurparticipatieproject van Mooi Werk.

De expositie is te zien op zaterdag 2 en zondag 3 oktober van 11.00 tot 16.00 uur in de Monopole aan de Hoogstraat 99. Dit Is Schiedam is een bewonersinitiatief en is uitgevoerd in samenwerking met de Cultuurscouts van Mooi Werk, fotograaf John Middelkoop en een betrokken groep Schiedamse fotografieliefhebbers. Deelnemers volgden een jaar lang fotografielessen en trokken er gezamenlijk op uit om het leven in de stad te fotograferen. Aan dit cultuurparticipatieproject van Mooi Werk hebben zo’n zeventig Schiedammers meegedaan en -gewerkt. 

Dit is het allerlaatste cultuurparticipatieproject van Mooi Werk. Na vijftien jaar Mooi Werk in de wijken verdwijnen de cultuurscouts van Mooi Werk definitief uit het straatbeeld. Ze laten een nalatenschap achter van talloze cultuurparticipatieprojecten waar heel veel Schiedammers in de loop der jaren aan hebben meegewerkt.Gerelateerd