Art Route Schiedam - Rotterdam Art Week

02-02-2023 Uit Advertentie


Laatste nieuws: De Art Week in Rotterdam begin woensdag en duurt en met zondag aanstaande.

SCHIEDAM - Tijdens Rotterdam Art Week kunnen kunstliefhebbers hun hart ophalen in de oude historische binnenstad van Schiedam, slechts circa tien minuten verwijderd van Rotterdam-Centrum, het Marconiplein, het M4H-gebied/HAKA gebouw (Object Design beurs) en het Keilepand (internationale beurs Haute Photographie) en de Van Nellefabriek (Internationale kunstbeurs Art Rotterdam). 

De wandelroute Art Route Schiedam is ongeveer vijf kilometer lang en is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer vanuit de sleutellocaties in Rotterdam. De route voert door het oude stadscentrum van Schiedam met zijn monumentale museumkwartier, grachten, molens, het oude stadspark en eindigt bij de experimentele multidisciplinaire kunstruimten Sodafabriek en Ultraum/de Glasfabriek, waarbij vanuit de Sodafabriek diverse locaties ook per open sloep kunnen worden bereikt. 

Op de twaalf locaties is een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand kunstprogramma te zien, met meerdere tentoonstellingsopeningen en muziekoptredens op vijf plekken in de route. Locatie Ultraum/De Glasfabriek heeft een dagelijks DJ-programma van vier uur 's middags tot twaalf. Download de route en/of bekijk het specifieke programma en eventuele afwijkende openingstijden per locatie via I: www.artrouteschiedam.nl.

Open Art Exchange op de Hoogstraat 85 is open van donderdag tot en met zondag, van elf tot zeven uur.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date