Categorieën

Service

Avondje onvervalst genieten van pop in je moerstaal

Avondje onvervalst genieten van pop in je moerstaal
Uit

Avondje onvervalst genieten van pop in je moerstaal

  • Advertorial
  • 09-05-2022
  • Uit
Avondje onvervalst genieten van pop in je moerstaal

Een avondje genieten in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen; foto: Albert Jolen


VLAARDINGEN - Gaat jouw muziekhart sneller kloppen bij het horen van De Dijk, Het Goede Doel, Doe Maar en Toontje lager? Dan wil je Nederpop All Stars, met zussen Monique en Suzanne Klemann van Lois Lane, vrijdag 13 mei in de Stadsgehoorzaal echt niet missen. Een avondje onvervalst genieten van pop in je moerstaal!

In het begin van de jaren tachtig draait alles om de eenvoud. Het zijn de jaren van bezuinigingen, yuppies, de walkman en ‘de bom’. Je bent voor of tegen. Maar het zijn óók de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel zijn – met hun rebelse, aanstekelijke en dansbare liedjes – populairder dan ooit…

Die tijden herleven in de Stadsgehoorzaal met de voorstelling van de Nederpop All Stars, een band van door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend. Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Erik de Nood – goed voor vele hits met Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw – nemen je mee op een muzikale road trip langs legendarische Nederpopklassiekers en ze vertellen smeuïge verhalen van onderweg. Samen met zussen Monique en Suzanne Klemann van Lois Lane zorgen zij voor één groot feest van herkenning!

Nederpop All Stars
Vrijdag 13 mei – 20.15 uur
Kaarten via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/nederpop-all-stars

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →