Categorieën

Service

Blues vult de Kroepoekfabriek

Blues vult de Kroepoekfabriek
Uit

Blues vult de Kroepoekfabriek

  • Advertorial
  • 08-06-2017
  • Uit
Blues vult de Kroepoekfabriek

Backwater Roll Blues Band

VLAARDINGEN - De Kroepoekfabriek en blues, het toonde al vaker aan een prima combinatie te zijn. Op zaterdag 17 juni staan The Backwater Roll Blues Band en de Dave Chavez Band op het podium. Beide bands zijn inmiddels gerenommeerde namen met een indrukwekkende staat van dienst.

The Backwater Roll Blues band, de zeskoppige band uit Southampton, maakt krachtige blues, gedreven door de klanken van een harmonica. Hun livealbum 'Backwater Roll - Live at the Platform' is in het Verenigd Konkinkrijk veel gedraaid op de radio sinds het uitkomen in 2014. In het verleden mocht de band als voorprogramma spelen bij onder anderen Eric Clapton, Jon Amor en Ian Siegal.

De Schiedamse band Dave Chavez bestaat uit professionele bluesartiesten die hun strepen hebben verdiend in de internationale bluesscene. Ze traden niet alleen op in Nederland, maar ook in België en Frankrijk. De band wist meerdere nominaties voor de Blues Awards van de Dutch Blues Foundation in de wacht te slepen. Gevoel, passie en liefde voor de muziek zijn onmisbaar voor de groep.

Een kaartje voor dit optreden kost in de voorverkoop slechts tien euro.



ZATERDAG 17 JUNI

BACKWATER ROLL BLUES BAND (UK) + DAVE CHAVEZ BAND
DEUR OPEN: 20:30 UUR | AANVANG: 21.00 UUR | VVK 10,00 EURO | DEUR 12,50 EURO

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: www.kroepoekfabriek.nl.