Bootjesdag bij Vlietzicht

09-03-2017 Uit Redactie

Foto: Guido Pijper

SCHIPLUIDEN – Officieel is het Schipluidens grondgebied – of liever watergebied – maar voor veel Schiedammers ook een vaste stek, een bestemming om even bij te tanken tijdens een wandeling of om op een zomerse dag in een kano te stappen. Aan de Vlaardingsekade in Schipluiden, langs De Vaart, ligt Brasserie Vlietzicht. Aanstaande zaterdag 'opent' Vlietzicht het seizoen met Bootjesdag.

“Op deze heugelijke dag kunnen de gasten onder het genot van een hapje en een drankje de tewaterlating van de roeiboten en kano’s aanschouwen”, zo luidt de aankondiging. De mensen van Vlietzicht vertrouwen op mooi weer. “Met Bootjesdag wordt het voorjaar letterlijk afgetrapt met de tewaterlating van de bootjes en kano’s van Vlietzicht. Want wat is er nu heerlijker dan genieten van de eerste zonnestralen van het voorjaar, terwijl je over de Vaart vaart.”

Er is muziek van lokaal talent. Vanaf twee uur is ieder welkom. Op zondag staat er vanuit Vlietzicht een lentewandeling van zo'n twaalf kilometer gepland door de omliggende natuur.

Gerelateerd
Reacties
Bedrijven Alle bedrijven »

Vacatures Alle vacatures »
Altijd Up-to-date