De Kroepoekfabriek brengt regionaal talent op Streamsonic

19-01-2022 Uit Advertorial


VLAARDINGEN - Traditiegetrouw vindt in de derde week van januari het showcase-festival ‘Eurosonic Noorderslag’ plaats in Groningen. In het kader van dit festival, dat door de Coronamaatregelen niet fysiek door kan gaan, zendt Pinguin Radio tussen 19 en 22 januari elke avond artiesten uit op een online alternatief voor het festival: Streamsonic. De Kroepoekfabriek host op zaterdagavond een uur aan muziek van regionaal en lokaal talent om zo deze artiesten een steuntje in de rug te bieden én om aan heel Nederland te laten zien dat er veel talentvolle artiesten te vinden zijn in deze hoek van het land!

ESNS

Eurosonic Noorderslag is een van de belangrijkste conferentie- en showcasefestivals van Europa. Op het showcasefestival wordt voornamelijk jong, aanstormend talent geprogrammeerd. Dit is ook dit jaar bij Streamsonic de insteek. Tijdens het blok van De Kroepoekfabriek zijn verschillende jonge artiesten uit Vlaardingen en omstreken te ontdekken. Aanstaande zaterdag 22 januari zal het programma van De Kroepoekfabriek vanaf acht uur 's avonds op Streamsonic worden uitgezonden.      

Line-up

Zaterdag staat vanaf 20:00 een uur lang in het teken van lokaal en regionaal talent. De avond zal worden geopend door Vlaardingse punkband De Jeugd, die hun energieke gitaarspel en opzwepende drums mixen met humoristische teksten. Daarna zal Else Lena, een jonge jazz- en popzangeres uit Rotterdam op het podium te zien zijn. Om 20:30 begint de set van Ian Sepheer die synths uit de jaren 80 in een R&B-jasje steekt. Het uur wordt afgesloten door J Soljah, een rapper uit Hoogvliet die hiphop mixt met dancehall, en de alternatieve band Eye of Nara uit Rotterdam.
 

Tijdschema

Zaterdag 22 januari, Classic Stage
20.00 De Jeugd
20.15 Else Lena
20.30 Ian Sepheer
20.45 J Soljah
21.00 Eye of Nara

Het online festival is gratis te bekijken via www.streamsonic.live.

Het programma is hieronder aan te klikken en te lezen.

Bekijk de foto's

Gerelateerd