De Kroepoekfabriek sluit 2017 succesvol af

05-12-2017 Uit Advertentie

VLAARDINGEN - Rock ’n Rollercoaster, Metal Tribute Night, KF All Stars, The Hillbilly Moonshiners, Green Lizard, Church of Cash, GLOW en Club35. Met opvallend veel volle zalen in korte tijd en nog diverse topnamen in het vooruitzicht, knalt De Kroepoekfabriek trots het jaar uit. Wie ook bij de bijzondere shows die nog op komst zijn wil zijn, is meer dan welkom in het Vlaardingse poppodium. Ieder weekend is er live muziek!

Met flink wat uitverkochte evenementen de afgelopen maanden ziet ook het einde van 2017 er voor De Kroepoekfabriek, ondanks de naderende winter, zonnig uit. Programmeur van De Kroepoekfabriek Tim van Dorp vertelt uitgelaten: “Het concert op 9 december van Floyd Flower Project, een eerbetoon aan Pink Floyd, verkocht begin november al uit. Dat is een goede anderhalve maand van tevoren. Ook tickets voor de show van Bettie Serveert op 8 december gaan als warme broodjes over de toonbank en de Dag van de Popquiz is uitverkocht.”

Elroy Timmermans is verantwoordelijk voor de marketing: “Het einde van het jaar gaan we samen met de stad vieren op ons jaarlijkse oud en nieuwfeest, De Hitmachine. Met de muziekliefhebbers van de stad, dansen we het jaar uit.”

Voor alle muziekfanaten is er al programma bekend voor het voorjaar. Met onder meer een concert van My Brainbox met Jan Akkerman, de derde editie van de Metal Tribute Night, Tokoloko voor talent uit de regio en Rock ’n Rollercoaster voor het vuige gitaarwerk en verschillende popparels die je ook ziet bij DWDD.

Timmermans: “Het zou leuk zijn als de regio naast de standaard voornemens als meer sporten en lijnen ook aan het rijtje toevoegt: ‘meer van live muziek genieten’! Want dan is De KF je nieuwe thuishonk.”

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: www.kroepoekfabriek.nl.


Gerelateerd