De magische wereld van theater tijdens de peuter- en kleuterochtend

09-10-2019 Uit Advertentie

Vreemde Vogel, Autootje Broem; foto: Stadsgehoorzaal


VLAARDINGEN - Aankomende zondag zijn peuters en kleuters (en natuurlijk papa’s, mama’s, opa’s en oma’s) welkom in het Vlaardingse theater om de magische en avontuurlijke wereld van het theater te ontdekken met leuke activiteiten in de foyers én de voorstelling ‘Vreemde Vogel’.

Vanaf tien uur ’s ochtends staan de deuren van de Stadsgehoorzaal wagenwijd open voor de jonge theaterbezoekertjes, waar er in de foyers van alles te beleven valt! Maak muziek met Juf Angelique van Muzliektiviteiten, kom knutselen bij de creatieve knutselhoek van Un1ek, word geschminkt door Tante Liek en ontmoet de vreemde vogel van Stichting On Steetsj die heel graag met jou op de foto wil! Al deze activiteiten zijn gratis toegankelijk.

In de Harmonie (kleine zaal) gaat het feest om elf uur verder met de lieve en fantasierijke voorstelling ‘Vreemde Vogel (2+)! Autootje Broem. Teun en Tijn gaan op avontuur, de wijde wereld in. Broemmmm, daar gaan ze, onderweg naar het grote onbekende waar ze vreemde planten, geuren, geluiden én een vogel vinden. Tijdens de voorstelling worden er door livemuziek, poppenspel en humor allerlei nieuwe dingen ontdekt. Want vreemd is niet eng, maar juist leuk en spannend! (entree: € 10,00 p.p.).

Winactie

Maak kans op een lunchplank voor twee personen (t.w.v. €25,00) bij de Vreemde Vogel in Vlaardingen! Bij het kopen van een ticket voor de voorstelling ‘Vreemde Vogel’ doe je automatisch mee aan de winactie. De winnaars worden op de dag van de voorstelling bekend gemaakt.

Vreemde Vogel | Zondag 13 oktober om 11:00 uur | Toegangsprijs: € 10,00

Onderdeel van de Peuter- en Kleuterochtend (start: 10:00 uur)
Tickets zijn te koop via I: stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/vreemde-vogelGerelateerd