Eat Palazzo op Schiedam24

10-03-2019 Uit Advertentie


SCHIEDAM - Schiedam24 verwelkomt Eat Palazzo op 'Onze Bedrijven'. Eat Palazzo; hét restaurant van Schiedam. Onbeperkt uit eten voor de hele familie. Door een unieke wereldkeuken te combineren met een voordelig 'all you can eat-concept', is zeker dat ieder voor een vast bedrag zijn of haar buik rond kan eten.

Eat Palazzo biedt een breed aanbod aan verse en smaakvole Aziatische specialiteiten. Eat Palazzo streeft ernaar om de ingrediënten die het gebruikt voor de gerechten, te halen uit eerlijke en pure producten. En dat proeft u!

De Oosterse keuken zit Eat Palazzo in het bloed. Maar het nog jonge restaurant combineert haar Aziatische roots met een aanbod van gerechten uit de wereldkeuken. De beste gerechten van over heel de wereld; er is altijd wel iets lekker te vinden aan het buffet. Binnen het 'all you can eat-concept' valt er te kiezen uit Chinees, wokken, sushi, Japans eten, tapas, Thais en nog veel meer!

Eat Palazzo zegt over zichzelf: "Onze gasten blij maken met een heerlijke avond uit, vol van smaak en gezelligheid, dat is onze passie!"Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date