Eerste workshop Spindoctors door dj DNS

24-01-2020 Uit Advertentie

Dj DNS; foto: DKF


VLAARDINGEN - Onlangs is de nieuwe reeks van dj-workshop Spindoctors aangekondigd. In april gaat de reeks van start en de eerste workshop is inmiddels bekend. Dj DNS kwam vorige editie samen met Brainpower naar De Kroepoekfabriek om de showcase-avond af te sluiten. Dit keer komt dj DNS terug en geeft hij een workshop vinylscratching, waarin hij ook mixen en het maken van mash-ups behandelt.

Dj DNS is geen onbekende in de dj- en clubscene. Zijn technische vaardigheden, waaronder scratching, hebben hem veel titels opgeleverd door deelname aan nationale- en internationale dj-competities. Dj DNS heeft veel getourd en gewerkt met artiesten als Extince, Diggy Dex, Brainpower en Typhoon.

De exclusieve workshop van dj DNS tijdens Spindoctors behandelt veel aspecten die komen kijken bij het werk van een dj. Zo zal hij onder andere ingaan op het maken van live mash-ups, vinylscratching en de apparatuur.

Spindoctors

Tijdens Spindoctors worden er verschillende workshops en masterclasses gegeven. De eerste workshops van de nieuwe reeks wordt gegeven door dj DNS. Daarnaast vinden er masterclasses plaats van andere professionals uit het werkveld die meer komen vertellen over de zakelijke aspecten van het werk als dj en krijgen de cursisten belangrijke in side tips en tricks mee. De workshops zijn op woensdagavonden in De Kroepoekfabriek en gaan van start op 29 april.

Deelnemen aan het volledige Spindoctors-traject van zeven weken kost in totaal 25 euro. Inschrijven kan via I: kroepoekfabriek.nl/workshop. Inschrijven kan tot en met 31 maart.

Spindoctors
Op woensdagen van 29 april tot en met 10 juni.
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl/workshop
Gerelateerd