Er is veel te doen in Schiedam

07-08-2021 Uit Redactie

Marja in het Kijkdepot; foto: Stedelijk Museum/Florine van Rees


SCHIEDAM - De Schiedamse instellingen en organisaties stonden na de lockdown te trappelen om de draad weer op te pakken met te doen waar ze goed in zijn: het organiseren van evenementen, ontmoetingen en bijeenkomsten. Dusdanig dat zelfs in zomertijd een vol programma ontstaat van wat er in de stad te doen is, ook in vakantietijd. 

Schiedam24 is voorzichtig begonnen met het bijeenbrengen van deze activiteiten in de dagelijkse agenda, te vinden op onze thuispagina, met vandaag en de twee komende dagen rechtsonder te vinden. 

Bent u zelf een van de Schiedamse organisatoren en ontbreekt uw evenement nog in het overzicht, meld het ons en we ruimen een plekje in, in onze dagelijkse agenda.

Vandaag staat in Groenoord het jaarlijkse wijkfestival op het programma. Ook alle niet-Groenoorders zijn welkom voor een dag met vertier van allerlei soort en maat. En interessant ook: vandaag is de een na laatste dag van het Fotofestival Schiedam. Kijk hier voor ons overzicht van wat er vandaag in Schiedam te doen is.


Gerelateerd