Gemeente staat Sjieke Feesten niet toe

02-09-2021 Uit Redactie/Schiedammer Online

Blijft er hoop voor Sjiek op een feesie?


SCHIEDAM - De gemeente heeft Café Sjiek laten weten dat de Sjieke Feesten op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september aanstaande niet worden toegestaan. Café Sjiek houdt hoop dat versoepelingen die mogelijk op 17 september worden aangekondigd, toch ruimte geven de feesten te houden.

"Evenementen voor 750 man met testen voor toegang zijn op dit moment in Nederland toegestaan. Maar, zo heeft de gemeente ons laten weten, alleen op aparte evenementenlocaties. En dus niet op locaties bij horeca in de buurt, want entertainment bij horeca is dan weer níet toegestaan. Snappen jullie het nog?", meldt Café Sjiek.

"Wij vinden het af en toe erg ingewikkeld, maar laten ons zeker niet uit het feestveld slaan! Op 17/9 worden er weer nieuwe versoepelingen aangekondigd en we houden er gewoon de Sjieke hoop in dat we het weekend erop alsnóg met z’n allen het ponton op kunnen swingen", aldus het café aan de Oude Sluis.

De kaartverkoop wordt nog niet gestart. Alle bands en dj's hebben wél toegezegd het weekend van 24-26 september geblokt te houden voor het Sjiek-feestweekend.Gerelateerd