Glow terug met Nederlands en Belgisch talent

21-09-2018 Uit Advertentie

Green Cabin, en op de kleine foto Gangthelabel; foto's: De Kroepoekfabriek


VLAARDINGEN - Op zaterdag 29 september is alweer de zevende editie van hiphop-avond Glow in De Kroepoekfabriek. Dit keer een volle line-up, met als headliners het
Rotterdamse collectief Green Cabin en de Belgische formatie Gangthelabel.

Green Cabin

De muziek van Green Cabin is vooral Engelstalig, met sterke invloeden uit de jaren 90. Toch blijft het geluid van de Rotterdammers echt van nu, door trapbeats te mengen met futuristische soul. Green Cabin focust zich niet alleen op muziek. Onder het collectief bevinden zich ook kunstenaars!

Gangthelabel

Gangthelabel (BE) brengt een frisse wind mee naar Vlaardingen met eigentijdse Engelstalige hiphop. De act heeft al flink naam voor zichzelf gemaakt, wat een plek op het bekende festival Pukkelpop opleverde. Daarnaast stond de formatie ook als voorprogramma gepland voor optredens van grote namen binnen de hiphop, zoals Travi$ Scott en Chance the Rapper.

Niet alleen de twee eerdergenoemden betreden het podium op 29 september. De line-up bestaat verder uit lokale talenten, waaronder Rarri Jackson, Brunzyn en Bokoedro. Tijdens Glow komen allerlei soorten hiphop langs, gebracht door de grote namen van morgen!

Zaterdag 29 september

Glow: Green Cabin + Gangthelabel e.a.
Deur open: 20.30 uur | Aanvang: 21.00 uur | Einde: 2.00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Kroepoekfabriek, I: www.kroepoekfabriek.nl.


Gerelateerd