Gratis boeken lezen en luisteren in VakantieBieb-app

07-07-2020 Uit Redactie

SCHIEDAM - De VakantieBieb is weer open, tot en met 31 augustus 2020. De VakantieBieb is een app, waarin je gratis e-books kunt lezen en luisterboeken kunt horen. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om er gratis gebruik van te kunnen maken. 

Je vindt er tientallen e-books en luisterboeken, voor elk wat wils. Voor de jongste lezers zijn er bijvoorbeeld SuperDolfje van Paul van Loon en verhalen van Guusje Nederhorst en Jacques Vriens. Jongeren kunnen genieten van boeken als Instagirl van Annette Mierswa en Klem van Mel Wallis de Vries. Voor volwassenen kun je denken aan Otmars zonen van Peter Buwalda of De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan. 
 
Voor lezers en luisteraars tot en met 18 jaar is er  een winactie. Zij maken kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je alleen door te geven wat je favoriete boek in de VakantieBieb is.
 
De app met e-books en luisterboeken is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play. De boeken zijn te lezen/luisteren tot en met 31 augustus 2020. De VakantieBieb is een dienst van de online Bibliotheek (onderdeel van de Koninklijke Bibliotheek) en wordt aangeboden namens alle bibliotheken in Nederland. Voor de links naar beide genoemde app-downloadmogelijkheden kun je kijken op www.vakantiebieb.nl 

De link naar de App Store werkt al en de link naar Google Play zal binnenkort werken, zo wordt gemeld.Gerelateerd