Hardstyle- en hardcore-avond Blow the Speakers gaat back 2 the roots

03-12-2018 Uit Advertentie


VLAARDINGEN - Blow the Speakers is aanstaande vrijdag te zien en horen in De Kroepoekfabriek. De avond staat in het teken van de beste beukplaten uit de hardere housegenres, zoals hardstyle, hardcore en jump. Deze editie richt Blow the Speakers zich op de oorsprong van de stijlen. Je kunt een hoop klassiekers verwachten!

Darkraver

Een van de DJ’s op  vrijdagavond is DJ Darkraver. Deze Hagenees kun je kennen van de hit ‘Kom-tie Dan Hè?’, een van de eerste jump-hits in Nederland. Inmiddels heeft Darkraver meer dan twintig jaar ervaring. Hij heeft optredens verzorgd op festivals als Sensation, Masters of Hardcore en Q-Base. Met zo’n bak ervaring kan je niet anders dan een dikke set verwachten!

Ruthless

De andere sets worden deze avond verzorgd door oldschool held Staton, host Ruffian, GJ Warez, Dave S en niemand minder dan Ruthless. Ook de laatstgenoemde heeft al op vele grote festivals gestaan, waaronder Defqon.1, Mysteryland en Tomorrowland. Ruthless heeft ook remixes mogen verzorgen voor tracks van The Partysquad en Benny Benassi. Een mooie lijst met grote namen dus voor deze beukavond in De KF.


BLOW THE SPEAKERS: BACK 2 THE ROOTS | Vrijdag 7 december | Aanvang: 22.00 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nlGerelateerd