Herfstvakantie in zwembad Groenoord

11-10-2018 Uit Advertentie


SCHIEDAM - Zwembad Groenoord past de recreatieve openingstijden aan of zo veel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden zo veel mogelijk te zwemmen. In principe kan er de hele herfstvakantie - van zaterdag 20 oktober tot en met zondag 28 oktober - worden gezwommen.

Animatieteam

Net zoals in de afgelopen zomervakantie zullen er elke middag diverse spelletjes georganiseerd worden door ons animatieteam. Elke middag tussen een en vier lopen onze animatoren, herkenbaar aan de knalgele shirts, rond en gaan ze op zoek naar kinderen die mee willen doen met de spelletjes en wedstrijden. Wie zwemt er het verst onder water? Wie maakt het hoogste bommetje? Wie gaat er het snelst van de glijbaan?

Interactieve waterglijbaan

Na 24 jaar hebben wij afscheid genomen van onze oude glijbaan. Zwembad Groenoord gaat met zijn tijd mee. De oude glijbaan is vervangen door een spiksplinternieuwe interactieve glijbaan. Boven aan de glijbaan kies je een thema aan waarmee je naar beneden wilt glijden. De lichtkleuren en de muziek zijn dus afhankelijk van wat je indrukt. De tijd wordt opgemeten en tijdens het glijden kun je touchpads aanraken die je ook weer punten opleveren. De scores worden bijgehouden. Misschien ben jij wel de winnaar van de dag! Van iedereen die uit de glijbaan komt wordt een foto gemaakt. Op een speciaal scherm kun je de foto’s zien en ook via je emailadres naar je zelf toesturen.

Waterspeeltuin

Elke middag zal het wedstrijdbad omgetoverd worden tot een heuse waterspeeltuin. In dit diepe water mag wel gedoken worden en kan er volop geklauterd en geklommen worden op de diverse speelmaterialen die er in het water zullen liggen. Deze week zal er ook een groot opblaaskussen in het water liggen en vergeet onze duikplank niet. Ook zal er een lange mat van wel vijftien meter lang in het water liggen. Nieuwsgierig wat je hier allemaal mee kunt doen?

Natuurlijk vinden er nog genoeg andere activiteiten plaats. Voor bepaalde aquasporten en het banenzwemmen gelden aangepaste openingstijden. De zwemlessen vinden doorgang alleen worden deze naar de ochtend verplaatst. Kijk op de website van zwembad Groenoord voor de openingstijden, I: www.optisport.nl/zwembadgroenoord.

Twee soorten combideals

In de herfstvakantie bestaat er de mogelijkheid om een combideal te sluiten. Ook deze vakantie hebben we twee soorten deals. De normale combideal bedraagt € 9,50 en daar zit het entreekaartje, een friet met saus naar keuze, een snack naar keuze en een drankje bij (uw voordeel is € 2,70). Naast deze combideal hebben we ook de gezonde combideal.: entree, broodje gezond en een jus d’orange voor maar € 8,50.Gerelateerd