Categorieën

Service

Het Muizenhuis (2+) in de Stadsgehoorzaal

Het Muizenhuis (2+) in de Stadsgehoorzaal
Uit

Het Muizenhuis (2+) in de Stadsgehoorzaal

  • Advertorial
  • 09-11-2021
  • Uit
Het Muizenhuis (2+) in de Stadsgehoorzaal

Tijdens de voorstelling Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis (2+) gaat het publiek mee op een onvergetelijke reis; (Foto: Abke Bruins)


VLAARDINGEN - Op zondag 14 november komt de wereld van de bekende kinderboekenserie Het Muizenhuis van Karina Schaapman tot leven in de Stadsgehoorzaal.

Tijdens de voorstelling Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis (2+) gaat het publiek mee op een onvergetelijke reis langs verre landen, vreemde talen, wonderlijke gewoontes en heerlijke muziek. De avontuurlijke poppenvoorstelling wordt om 11.00 uur en om 14.00 uur gespeeld in de Harmonie (kleine zaal) van het Vlaardingse theater. Kaarten (€12,50) zijn te verkrijgen via I: www.stadsgehoorzaal.nl of via de Theaterkassa aan de Schiedamseweg 51 (telefonisch: T: 010 434 05 00) die geopend is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur en op zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur.

In 2011 verscheen het eerste boek in de Het Muizenhuis reeks van schrijfster Karina Schaapman. Nu, twintig jaar later, zijn de avonturen van Sam, Julia en Opa Zeeman in het echt te beleven tijdens de muzikale theatervoorstelling Het Muizenhuis: Sam en Julia op reis (2+). In de voorstelling gaat zangeres en actrice Abke Bruins (onder meer Musical Award voor haar vertolking van Anne Frank in de musical Je, Anne) aan de hand van de sterke verhalen van Opa Zeeman op een denkbeeldige reis rond de wereld. Samen met muizenvrienden Sam en Julia bezoeken zij Mexico, Zuid-Afrika en Indonesië om muizen uit andere culturen te leren kennen en vooral veel leuke liedjes te zingen. Alle avonturiers in Vlaardingen en omstreken zijn uitgenodigd om mee te gaan op deze bijzondere wereldreis.

Het Muizenhuis – Sam en Julia op reis (2+)
Zondag 14 november – 11.00 en 14.00 uur
Toegangsprijs: € 12,50
Kaarten via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/het-muizenhuis en de Theaterkassa (Schiedamseweg 51, T: 010 434 05 00)

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →