House van vroeger met Jaydee

07-06-2018 Uit Advertentie

VLAARDINGEN - De Kroepoekfabriek gaat zaterdag terug in de techno, house en acid uit de vroegere jaren. Tijdens Total Confusion waant men zich opnieuw in de jaren 80m 90 en vroege jaren 00. Speciale gast van de avond is Jaydee.

Total Confusion is een initiatief van Vlaardinger Raimond Over de Vest. Vanwege een diepe liefde voor house en techno uit de vroege underground en de zoektocht naar een kwalitatief goed dancefeest voor de 35-plusser, benaderde hij De Kroepoekfabriek. Het poppodium was hier al snel voor te porren en Total Confusion was geboren.

Over de Vest is zelf ook dj en draait dan ook een set tijdens het feest. De line-up voor de avond wordt verder aangevuld met Jordan, partner-in-crime van Over de Vest, en producer/dj Jaydee.
 
Jaydee is op zijn zachtst gezegd geen onbekende in de house. In de jaren negentig runde hij zelf een club in Vianen en hij was grondlegger van ID&T Radio. Zijn bekendste hit is ‘Plastic Dreams’ uit 1993. Het nummer inspireert nog altijd vele artiesten en is voor velen direct herkenbaar. Naast het produceren onder eigen naam, produceerde Jaydee ook veel voor andere artiesten. Zo is hij het genie achter wereldhit ‘Fiesta’ van The Sunclub.

Tijdens Total Confusion zal Jaydee een speciale, twee uur durende set op vinyl draaien. Kaarten voor Total Confusion zijn te verkrijgen op de website van De Kroepoekfabriek voor slechts tien euro. Tevens zijn er groepskaarten met extra voordeel verkrijgbaar.

ZATERDAG 9 JUNI | TOTAL CONFUSION: JAYDEE + MEER | DEUR OPEN: 22.00 UUR | AANVANG: 22.00 UUR | EINDE: 3.00 UUR

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Kroepoekfabriek, I: www.kroepoekfabriek.nl.Gerelateerd