Housefeest in zwembad De Kulk met grote namen

11-02-2019 Uit Advertentie

Boris Werner


VLAARDINGEN - Zaterdag 23 februari wordt een bijzondere dag: in het Vlaardingse zwembad De Kulk vindt een poolparty plaats. Centraal staan grote namen in de house. De kaarten gaan hard, het feest gaat de laatste fase van de ticketverkoop in.

'Float' is de realisatie van een jongensdroom. Een housefeest van acht tot drie met een ijzersterke line-up in het tropisch zwembad, waarbij ook de glijbaan gewoon geopend is. De top van de Nederlandse housescene neemt die avond plaats achter de dj-set: superster Tom Trago, Rotterdamse househeld Boris Werner, het zomerse, trippy duo Betonkust en Palmbomen II, aangevuld met Nala Brown en Jeff Toujours uit Rotterdam.

Elroy Timmermans, één van de organisatoren: “Het organiseren van Float is toch een langverwachte wens die werkelijkheid wordt. We pakken flink uit, zowel qua namen als op de techniek. Verwacht een dikke lichtshow!” Het organiseren van een dergelijk zwembadfeest brengt risico’s met zich mee. Timmermans: “Daar hebben we heel goed over nagedacht. Er zijn allerlei scenario’s mogelijk waarbij het feest in het honderd kan lopen. Dat willen we vanzelfsprekend voorkomen. We willen een mooi feest neerzetten en hebben maatregelen genomen om bijvoorbeeld verdrinking of onenigheid te voorkomen.”

De voorverkoop gaat rap. Kaartjes zijn in drie fases te verkrijgen; de eerste twee fases zijn inmiddels uitverkocht. De derde fase kost op dit moment: 28,50 euro per kaartje. “We gaan natuurlijk voor een uitverkocht evenement, dat moge duidelijk zijn”, aldus Timmermans. Hij benadrukt dat er geen deurverkoop is op de avond zelf. Kaartjes zijn te krijgen via floatfestival.nl. “En mochten mensen zich nu afvragen hoe een en ander dan precies in zijn werk gaat dan moeten ze absoluut onze ‘veelgestelde vragen’-pagina bekijken. Het lezen waard!”

Float. Met Tom Trago, Boris Werner en meer

Open: 20.00 uur | Tot: 03.00 uur. | Locatie: zwembad De Kulk
Kaarten zijn verkrijgbaar op I: www.floatfestival.nl.


Gerelateerd