Housefeest in zwembad De Kulk

07-12-2018 Uit Advertentie

Tom Trago; foto: De Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - Er gaat een housefeest plaatsvinden in het Vlaardingse zwembad De Kulk. Op zaterdag 23 februari laten vijf dj’s het publiek uit hun dak gaan op een uniek evenement dat de naam float.draagt.

Van acht tot drie moet de betere house uit de speakers schallen. Dat geluid komt van vijfdj’s, waarvan drie grote namen uit de Nederlandse housescene. De eerste naam van de line-up is Tom Trago. Programmeur Elroy Timmermans: “Trago’s ‘Use Me Again’ is een echte classic in wording. Ook nummers als ‘Working Machines’ en ‘Hidden Hart of Gold’ zetten menig dansvloer in vuur en vlam. Dat hij ook veel internationaal succes kent, is dan ook geen verrassing. We wisten gelijk dat we Tom Trago wilden hebben voor float.” De andere namen voor float. laten nog even op zich wachten. De line-up wordt stukje bij beetje bekend gemaakt.

Float. is een initiatief van poppodium De Kroepoekfabriek en De Kulk. Ontstaan aan tafel in De KF, uit een wilde fantasie en drang om iets heel bijzonders te organiseren in Vlaardingen. Timmermans: “Het idee ontstond tijdens een teamoverleg. Nadat dit geopperd werd deden we al snel een greep naar de telefoon om te peilen hoe De Kulk hier tegenover zou staan. We werden niet teleurgesteld.” Het management van De Kulk verwelkomde het idee met open armen.

De overige voorbereidingen zijn in volle gang. KF-manager Rory Dickhoff: “Float. gaat gebeuren. Het programma is rond en we vullen nu de details in. Zo moet het beveiligingsplan waterdicht zijn en betalen aan de bar moet soepel verlopen. Ook moet er een te gekke lichtshow komen, op technisch gebied pakken we uit.”

In totaal verwacht de organisatie tussen de driehonderd en vierhonderd man toegang te verschaffen tot dit exclusieve festijn. De eerste kaarten zijn inmiddels beperkt verkrijgbaar voor 21 euro. Wanneer deze fase is uitverkocht, stijgt de prijs naar 25 euro. De laatste kaarten gaan weg voor 28,50 euro.

Voor de rest van de line-up, meer informatie en kaarten kan men terecht op facebook, de online ticketshop of instagram.

float. met Tom Trago en meer
zaterdag 23 februari 2019
Open: 20.00 tot 3.00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op http://bit.ly/float-hereGerelateerd