Jonge, hongerige artiesten op nieuwe editie Lyrical

08-10-2019 Uit Advertentie

Ares; foto: KF


SCHIEDAM - De derde editie van Lyrical vindt vrijdag plaats in De Kroepoekfabriek. Met acts als Ares en Josbros staan er sterke namen op het podium die met enige regelmaat voor elkaar krijgen om zalen volledig op hun kop zullen zetten.

Ares

Ares (Rens Ottema, 1995) is iemand die nooit stilzit. De Oosterhoutse rapper, producer én zanger was al vroeg actief; op achttienjarige leeftijd bracht hij zijn debuutalbum Road Trip uit, en daarnaast nog talloze EP’s en mixtapes.

Doorgaans staat Ares niet heel graag in het middelpunt van de belangstelling, maar als hij die mengelmoes van stijlen tijdens zijn shows ten gehore brengt, gaan zowel de artiest als zijn publiek er honderd procent voor. Afgelopen zomer gaf de jonge rapper een overweldigende show op Lowlands en verkocht hij De Melkweg uit binnen 36 uur.

Josbros

De nog jonge Josbros komt uit Nieuwegein en is een nieuwe ster aan de hemel van de Nederlandse hiphop. Zo mocht hij als support mee met de eredivisie van de rapscene in Nederland: de tour van Great Minds en wist hij de ‘Rookie of the Year’ in de wacht te slepen bij de State Awards.

Inmiddels heeft Josbros twee albums op zak: ‘André Kuipers MP’ (2014) en ‘Niet Meer The Same’ (2018). De tweede plaat werd uitgebracht op Noahs Ark, wat misschien wel het meest veelbelovende signaal is van aankomend succes.

Onder pseudoniem Blazehoven produceert de rapper ook nog veel van zijn eigen nummers. We hebben dus te maken met een veelzijdige artiest en kijken uit naar wat hij op het podium laat zien.

Support

Niet alleen Ares en Josbros betreden het podium op 11 oktober. Lokale talenten Michael Gabriel en Zakkenvullers geven tijdens Lyrical een optreden. Je zou Michael Gabriel kunnen kennen van zijn sessies op Instagram. Met zijn teksten zit het wel snor, zijn flows vloeien rijkelijk, als bier van de tap. Zakkenvullers bestaat uit enkele getalenteerde jongeren uit Hoogvliet en omstreken. Bij elk optreden van ZV word je meegesleurd door de energie van de tracks. Wanneer Zakkenvullers binnen zijn dan weet je zeker dat het dak eraf gaat! 


Ares + Josbros en meer | Lyrical | Vrijdag 11 oktober | Open: 19.30 uur | Aanvang 20:00 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar op I: https://www.kroepoekfabriek.nlGerelateerd