Ladi Dadi en Extince met avond vol classics

26-05-2019 Uit Advertentie

VLAARDINGEN - Aanstaande vrijdag zullen in De Kroepoekfabriek de hele avond de lekkerste hiphop- en R&B-classics te horen zijn. Ladi Dadi en Extince komen namelijk naar Vlaardingen. Ladi Dadi is een feest dat gaat om oude hiphop- en R&B-nummers. Ze komen niet alleen aanzetten met een platenkoffer vol met toffe tracks, maar nemen ook Nederhop legende Extince mee. 

Ladi Dadi

Van Groningen tot aan Vlaardingen, door heel Nederland geeft Ladi Dadi 'feest'. Hiphop, R&B, new jack swing, soul, reggae en funk, tijdens deze avond is het allemaal te horen. Naast Extince is de rest van de line-up ook ontzettend tof. Deejay Manie, DJ DNS, DJ Mainstreet en MC Sherlock, allen acts die hun sporen hebben verdiend en zij weten ook precies hoe je een classicparty aan moet pakken. 

Extince

Extince, ook wel ‘De Rapprins’ genoemd, is een van de eerste Nederlandse rappers en hij wordt ook gezien als een grondlegger op het gebied van Nederlandse hiphop. Hij bestormde de hitlijsten met het nummer ‘Spraakwater’ in 1995. Dit was voor het eerst dat een Nederlandstalige hiphoptrack in de hitlijsten stond en het nummer was ook het eerste wapenfeit van muzieklabel Top Notch. Extince heeft dus behoorlijk wat deuren geopend voor Nederlandstalige hiphop.

Win gratis kaartjes met de KF en VL24

In samenwerking met de Kroepoekfabriek mag Vlaardingen24 drie keer twee kaartjes weggeven voor deze topavond vol old school hiphop en R&B. Laat op de facebookpagina van Vlaardingen24 weten met wie jij graag op 31 mei gaat genieten in De Kroepoekfabriek. Wij maken dan woensdag bekend wie de gelukkigen zijn.

Minder gelukkig? Geluk kun je kopen! Kaartjes voor Extince en Ladi Dadi op vrijdag 31 mei zijn voor € 16,- te koop op I: www.kroepoekfabriek.nl.Gerelateerd