Movie Night in zwembad Groenoord

20-02-2018 Uit Advertentie

SCHIEDAM - Aanstaande vrijdag houdt zwembad Groenoord tijdens de wekelijkse Blitzkids-avond een Movie Night.

Dit voor kinderen tot en met veertien jaar en in het bezit van een diploma. Op deze avond zal er in het recreatiebad een groot scherm geplaats worden waarop we vanuit het water kunnen kijken naar de film. Er is deze keer gekozen voor de film Verschrikkelijke IKKE 3.

In het water zullen diverse drijfmiddelen liggen, maar het is verstandiger wanneer je zelf ook iets van een luchtbed of ander materiaal meeneemt. Er zal een pomp aanwezig zijn om alles op te kunnen blazen.

De zwemzaal gaat open om kwart voor zeven en de film zal beginnen rond kwart over zeven. Als de film is afgelopen kan er nog tot half tien gezwommen worden. Tussendoor krijgen de aanwezigen popcorn.

Ons advies is om kaarten aan te schaffen in de voorverkoop. Om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is om de film te bekijken, hebben we besloten niet meer dan tweehonderd kaarten in de verkoop te doen. De voorverkoopprijs is € 4,60 (inclusief popcorn). Aan de deur op de avond kost een entreekaartje € 5,20.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de receptie van zwembad Groenoord. Dit kan via T: 010 - 4719327 of E: groenoord-receptie@optisport.nl.Gerelateerd