Musicallessen op proef bij Luxor

14-09-2016 Uit Redactie

Foto: Luxor

ROTTERDAM - De sterren van de hemel zingen, het zweet op je voorhoofd dansen en het Luxor Theater laten zinderen van de energie! Dan kan bij de musicalklassen die Luxor organiseert in samenwerking met het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland.

Op 24 september en 5 oktober kunnen kinderen en jongeren tussen de tien en 21 jaar meedoen met gratis proeflessen die het startschot vormen van de Luxor for Kids Musicalklas en de Luxor Musical Topklas die in oktober van start gaan. Op de laatste middag betreft het de allerjongsten, volgende week zaterdag de tieners, in twee groepen.

In alle Luxor Musicalklassen staan zang-, spel- en danstechniek, zelfvertrouwen en spelen voor publiek centraal staan. Aalle lessen vinden plaats in de studio van het nieuwe Luxor Theater en werken toe naar een showcase op het podium van het oude Luxor Theater. Voor kinderen tussen de tien en twaalf jaar bestaat de Luxor for Kids Musicalklas (25 lessen) die op woensdagmiddagen wordt verzorgd door musicaldocenten Loes Nuijten en Suzanne Mole. Voor kinderen tussen de dertien en vijftien en zestien en 21 jaar bestaat de Luxor Musical Topklas (twaalf workshops). De Topklassen repeteren op zaterdag en staan onder leiding van musicalactrice Esmée van Kampen en pianist Koen Both.

Aanmelden voor deelname is verplicht.

Gerelateerd
Reacties