Neerlands favoriete oudere Hendrik Groen in Stadsgehoorzaal

16-12-2019 Uit Advertentie


VLAARDINGEN - De knuffelbejaarde van Nederland is terug in het theater! Voor alle fans is hier de nagelnieuwe Hendrik Groen - Zolang er leven is, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido (Oud-maar-niet-dood)-club en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling, te zien op woensdag 18 december in de Stadsgehoorzaal.

Na het succes van de vorige voorstelling is Hendrik Groen terug! Humor en ontroering voeren de boventoon in het stuk, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. De cast bestaat uit hoofdzakelijk dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”.

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: Pogingen iets van het leven te maken was avond na avond uitverkocht. Extra leuk: in iedere voorstelling van Hendrik Groen - Zolang er leven is zingt koor uit de regio een aantal bekende nummers. Deze avond de eer aan het Vlaardingse Kamerkoor Animato!

De pers over Hendrik Groen:
“Verbeeldingsrijke voorstelling met aandoenlijke bejaarden” - ★★★★ Trouw
“Hoofdrolspeler Schneider (…) weet prachtig ouderdom te suggereren, zonder die nadrukkelijk te spelen. Dat is knap.” - ★★★ Theaterkrant
“Een mooie mix van luim en ernst, ontroering en ontspanning.” - Noord-Hollands Dagblad
“Rebelse oudjes op bühne” - Telegraaf

Hendrik Groen – Zolang er leven is  

Woensdag 18 december 20.15 uur
Toegangsprijs: € 33,00 (incl. consumptie)
Kaarten verkrijgbaar via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/hendrikgroenGerelateerd