Nieuwe theatertournee Frank Boeijen

26-02-2019 Uit Advertentie


VLAARDINGEN - Met zijn onmiskenbare stem, intense liedjes en een band die past als een warme jas, raakt pionier van de Nederlandstalige popmuziek Frank Boeijen zijn publiek al bijna veertig jaar diep in het hart. In zijn Theatertournee 2019, aanstaande zaterdag 2 maart in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen te zien, presenteert hij nieuwe en bekende liedjes in verrassende arrangementen: klein en breekbaar, dan weer groots en meeslepend.

In zijn nieuwe theatershow maakt het publiek een reis door de tijd van de jaren ’80 naar het heden. En daarbij is het voor Frank Boeijen vanzelfsprekend dat hij zich voor elke theatertour muzikaal opnieuw uitvindt, geen avond is hetzelfde. Hits van toen, De Verzoening, Zeg me dat het niet zo is, Koud in mijn hart of Vaderland gecombineerd met de ingetogen liedjes van zijn nieuwe album Palermo waarop hij de liefde in al haar verschijningsvormen bezingt. “Een héél sfeervolle en intense reis”, schreef De Standaard. En dat geldt eigenlijk voor alles dat Frank Boeijen doet, of het nu een album is, een boek, of een theaterconcert. Met het grootste gemak laveert hij door zijn omvangrijke repertoire om de bezoeker keer op keer te verrassen.

"Frank Boeijen weet met zijn theatertour als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling." (Popmagazine Heaven)

Frank Boeijen met Theatertournee 2019

Zaterdag 2 maart – 20.15 uur (deuren open: 19.15 uur)
Toegangsprijs: € 29,- incl. consumptieGerelateerd