Online brainstorm: Stadsgehoorzaal zoekt jongeren

16-02-2022 Uit Advertorial

Tijdens de brainstorm kunnen de jongeren online met elkaar in gesprek gaan over wat zij graag zouden willen doen tijdens de jongerendag; foto: Stadsgehoorzaal Vlaardingen


VLAARDINGEN - Ben of ken jij iemand tussen de 8 en 16 jaar die in (de buurt van) Vlaardingen woont? Dan kan jij de Stadsgehoorzaal helpen!

Zij willen namelijk een speciale jongerendag organiseren in de meivakantie en zijn op zoek naar jongeren die mee willen denken over het programma. Tijdens een online brainstorm op maandag 21 februari om 19.30 uur kan de doelgroep hun wensen, ideeën en afknappers delen. Deze informatie gaat het theater vervolgens meenemen om het programma samen te stellen.

Jongeren zijn een belangrijke doelgroep voor culturele instellingen. Daarom wilt de Stadsgehoorzaal graag een speciale dag organiseren in de meivakantie voor jongeren tussen 8 tot en met 12 en 13 tot en met 16 jaar. Met een combinatie van een theatraal evenement en bijzondere workshops willen zij deze groep kennis laten maken met de wereld van theater. Want die bestaat namelijk uit zoveel meer dan alleen toneelstukken, musicals en cabaret. Om het programma van deze dag zo goed mogelijk op de wensen van de doelgroep aan te laten sluiten nodigt de Stadsgehoorzaal jongeren uit voor een online brainstorm.

Tijdens de brainstorm kunnen de jongeren online met elkaar in gesprek gaan over wat zij graag zouden willen doen tijdens de jongerendag en bovenal wat ze absoluut niet willen doen. De Stadsgehoorzaal neemt de uitkomsten vervolgens mee bij het samenstellen van het programma voor de dag in de meivakantie. Aanmelden voor de brainstorm kan via I: www.stadsgehoorzaal.nl/jongerendag.