Open Art Exchange – Xmas Art Fair

08-12-2019 Uit Advertentie

Foto: Thomas Vogel


SCHIEDAM - Op donderdag 12 december is het Kaarsjesavond op de Hoogstraat in Schiedam. Ter gelegenheid hiervan opent Open Art Exchange op Hoogstraat 85 gedurende tien dagen haar deuren voor een speciale Xmas Art Fair met kunstwerken van tien erkende lokale en buitenlandse kunstenaars tegen tien procent korting.

We brengen in de kunstmarkt een mix van betaalbare grotere en kleinere werken in diverse disciplines, waaronder collages, schilderijen, tekeningen en sculpturen. Daarnaast heeft onze Schiedamse kunstenaar Jeffrey Burger een speciale kerstetalage gemaakt met een installatie en diverse ijzergaaswerken.

De echte kunstliefhebbers kunnen al op woensdagmiddag 11 december tussen twee en zes een voorproefje nemen tijdens de preview onder het genot van een glaasje glühwein en een hapje. Zowel op woensdag als op donderdag geven wij rondleidingen in het pand Hoogstraat 85. Daarin vertellen we graag over de kunstprojecten we er houden en natuurlijk over de kunst die op de kunstmarkt hangt. De Xmas Art Fair loopt nog door tot en met 22 december.

Deelnemende kunstenaars zijn: Frans de Winter (Rotterdam/Vlaardingen), Mumpasi Meso (Brazilië/Angola), Bouvy Enkobo (DR Congo), Jeffrey Burger (Schiedam), Gabriel Jideonwor (Nigeria), Jaques Tange (Schiedam), Patricio Mawete (Angola), Tho Simões (Angola), Fenneke Hordijk (Rotterdam/Schiedam), Lawrence Kwakye (Den Haag/Ghana).

Open Art Exchange

Open Art Exchange is een internationaal kunstcentrum dat niet-westerse kunstenaars ondersteunt en verbindt met de westerse kunst- en cultuurwereld, onder meer via uitwisselingsprogramma’s waarin buitenlandse en lokale kunstenaars in residentie samenwerken aan tentoonstellingen op Hoogstraat 85 in Schiedam en deelnemen aan nationale en internationale kunstbeurzen in Europa.

Info

Open Art Exchange
Hoogstraat 85
3111 HC Schiedam

I:  www.openartexchange.com
Facebook: https://www.facebook.com/openartexchange/
Instagram: https://www.instagram.com/openartexchange/\

Openingstijden

Woensdag 11 december: 14.00-18.00 uur
Donderdag 12 december: 12.00-22.00 uur

Reguliere openingstijden

Woensdag t/m zondag: 12.00 – 18.00 uur en op afspraak
Kerstvakantie gesloten: 23 december t/m 7 januari


Gerelateerd