Categorieën

Service

Opening theaterseizoen: gezellige zondag vol optredens

Opening theaterseizoen: gezellige zondag vol optredens
Uit

Opening theaterseizoen: gezellige zondag vol optredens

  • Advertentie
  • 26-08-2019
  • Uit
Opening theaterseizoen: gezellige zondag vol optredens

Uit-terras 2018; foto's: Esther van Rij-Lissenberg


VLAARDINGEN - Na twee eerdere, succesvolle edities, staat ook de laatste Zomerterraszondag van 2019 in het teken van het Uit-terras: de officiële opening van een gloednieuw cultureel seizoen! Van een uur tot tegen zessen worden in ’t Hof/Oranjepark alle cultuur- en festivalliefhebbers getrakteerd op talloze optredens uit het komende seizoen en scherpe kortingen op theater- en concertkaarten van zowel de Stadsgehoorzaal, als De Kroepoekfabriek.

Een programma vol grote theater- en muzieknamen, nieuw talent, lokale verenigingen, meet and greets, (jeugd)activiteiten, hapjes, drankjes en natuurlijk veel gezelligheid. Dat is in een notendop wat het Uit-terras aankomende zondag 1 september te bieden heeft. Onder andere Gerard Cox (met zijn allereerste solo-optreden), chansonnier en zanger Gerard Alderliefste, cabaretière Daniëlle Schel, het talentvolle cabaretduo Grof Geschud, musicalster Sita als Doornroosje (met meet & greet), Musica Extrema (met violiste Tanya Schaap), het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland met de familiemusical Beer en ‘Vlaardingse producten’ zoals het Vlaardings Musical Gezelschap en CJV Vlaardingen laten deze middag zien wat zij komend seizoen in petto hebben. Daarnaast presenteren verschillende culturele en maatschappelijke verenigingen en organisaties zich op de Sfeermakersmarkt, zoals Museum Vlaardingen, Voorleesexpress, Team Klavertje Vier en vele anderen.

Tentjesfestival voor de allerkleinsten

Ook aan de kleinste Uit-terrasbezoekertjes is deze middag natuurlijk gedacht, met een avontuurlijk Tentjesfestival waar van 13.20 uur tot 15.20 uur van alles te zien en vooral te doen en te beleven is. Van muziek op schoot door Muzliektiviteiten, voorgelezen worden bij De Boekfiets en Zuiver Yoga tot een workshop van DJ Okkie, knutselen door Museum Vlaardingen, robot-kunst maken bij Lokaal 2.20, kleuren met Het Kleurcollectief en Circusschool Hannes & Co, je vindt het allemaal bij het Tentjesfestival! 

Theater- en concertsale

Een altijd leuke bijkomstigheid van het Uit-terras zijn de speciale kortingen op theater- en concertkaarten van de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek, deze editie oplopend tot 66 procent! Astronaut André Kuipers, cabaretières Tineke Schouten en Claudia de Breij, de kinderhelden van Het Zandkasteel, Peppa Pig, Sesamstraat en Brandweerman Sam, punkrocktroubadour Tim Vantol, wereldgitarist Jan Akkerman, Float (housefeest in zwembad de Kulk), A tribute to Amy Winehouse en een te gekke Tarantino-avond met The Reservoir Dogs Band & George Baker zijn slechts een greep uit het kortingsaanbod. Het leuke en handige is bovendien dat de kaarten (deels) met overgebleven Zomerterras-munten afgerekend kunnen worden. Geen of niet genoeg munten? Geen probleem, want er kan ook gewoon (volledig en deels) met pin/cash worden betaald. Per evenement is het aantal kortingskaarten beperkt, dus wees er snel bij!

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →