Overal in, op, over en af tijdens Crazy Springparadijs

26-02-2020 Uit Advertentie


SCHIEDAM - De wakkere Schiedamse kinderen hebben vandaag al heel veel plezier gehad, in de Margriethal, maar voor alle andere kinderen is er nog morgen en overmorgen, met het Crazy Springparadijs. Sport- en Evenementenhal Margriet is omgebouwd tot een paradijs waar spelen tot een kunst wordt verheven.

Het wordt donderdag en vrijdag was een waanzinnig springfeest. Met waanzinnige stormbanen en kolossale springkussens, en overal kan je in, op, over of af. Heerlijk om je lekker uit te leven. Kijk maar eens hier hoe dat eruit ziet.

Voor wie is uitgebuffeld, of wie sowieso zijn energie liever steekt is iets maken, is er een creatieve knutselhoek. Met zelfs een speciale peuterhoek voor de allerkleinsten. Kijk maar eens op facebook.com/crazyspringparadijs of op www.crazyspringparadijs.nl naar de foto’s van vorige edities.

Het Crazy Springparadijs is open van tien uur 's morgens tot vijf uur 's middags. De entree bedraagt € 6,- per kind en dan mag je je ouders gratis mee naar binnen nemen. Als je de drukte voor wil zijn, adviseren we je om zo vroeg mogelijk te komen. Zelfs je eigen feestje geven tijdens Crazy Springparadijs is mogelijk, maar dan moet je wel snel van je laten horen. Reserveer dan door een mail te sturen naar E: info@crazyair.nl.

Spelen, eten … en weer doorgaan

Tijdens Crazy Springparadijs is er volop gelegenheid om energie bij te tanken. Bij de kinderbar kunnen de kinderen terecht voor de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en een ijsje. Voor de grote honger is er de bunkerkaart met ranja, snoep, chips, frietjes en een snack. .

Heb je vragen over dit grandioze speelfestijn? Dan kun je ons bereiken op T: 06-30987764 of E: info@crazyair.nl.


Adres locatie:

Sport- en Evenementenhal Margriet (Optisport)

Nieuwe Damlaan 5 - 3119 KA SchiedamGerelateerd