Pink Floyd herrijst: Once in a Lifetime Experience

09-08-2017 Uit Advertentie

VLAARDINGEN - Dertien muzikanten van overwegend Vlaardingse bodem laten op 9 december in de Kroepoekfabriek de muziek van Pink Floyd opnieuw leven! Wat begon als een weddenschap bij het afgelopen kerstdiner van de Vlaardingse familie De Bloeme, heeft onder de werktitel 'Floyd Flower Project' inmiddels stevig gestalte gekregen in de dertienkoppige band, die zich wekelijks de blaren op de vingers speelt en zingt tot de kelen schor zijn: alles om straks dat perfecte geluid van Pink Floyd te kunnen neerzetten.

Projectleider Bo Singerling benaderde begin dit jaar bevriende musici die al in verschillende samenstellingen op de 'All Star-optredens' in de Kroepoekfabriek het podium lieten daveren en het massaal toegestroomde publiek deden genieten. Daarnaast heeft elk lid van de band de nodige sporen verdiend met muzikale ervaring in diverse andere bands. De aanloop naar het concert van 9 december aanstaande is nu een langere dan die voor de All Star-concerten en de repetities zijn intens, met één doel: Pink Floyd te laten herrijzen in Vlaardingen!

Wie ooit de shows van Pink Floyd in bijvoorbeeld de Kuip in Rotterdam meegemaakt heeft, weet dat het visuele aspect ook een belangrijke rol speelde. Ook daar wordt met beeld en geluidseffecten volop aan gewerkt, om de 'totaalbeleving' straks compleet te maken. Video's en al het andere dat aan de Floyd-show in Vlaardingen zullen bijdragen, worden nu volop geproduceerd. Wie er straks bij is weet dat dit een once-in-a-lifetime-experience wordt!

Wat kun je verwachten:

De setlist van de avond beslaat een groot deel van de Pink Floyd-historie: van nummers van het fameuze Dark Side of the Moon-album, via The Wall en verder, maar ook vroege Floyd-nummers komen voorbij. Als je je ogen sluit waan je je bij één van de fameuze Pink Floyd-concerten, maar houd vooral je ogen open anders mis je nog veel aan visueel spectakel!

De line up:

De line up van de band bestaat uit toetsenisten Jan de Bloeme, Marjolein de Bloeme en Pim Gout, drummer Bo Singerling, gitaristen Omar Niamud, Maarten Gotmers en Andrew Denker, bassist Marco Vogler, en saxofoniste Evelien Vogler. Bert Vink, Mynko de Graaf, Evelien Leijtens en Richard Huigen nemen de zang voor hun rekening.

ZATERDAG 9 DECEMBER | ZAAL OPEN 20.30 UUR | AANVANG 21.00 UUR | KAARTEN VVK: € 8,50; Deur: € 11,-

Kaarten kun je  hier bestellen.Gerelateerd