Categorieën

Service

Podium 5319

Podium 5319
Uit

Podium 5319

  • Advertorial
  • 21-11-2016
  • Uit
Podium 5319
Beste jongeren uit Schiedam,

Is live muziek iets voor jou!?
Check dan binnenkort Podium 5319!
Ben je ook muzikaal? Doe dan mee met de jamsessie als afsluiting

Wie treden er op?

Naear

Naear is een drie-koppige band van jonge musici, opgericht in Rotterdam. Ze maken organische ruimte Hip-Hop die je laat bewegen of voert door een filmische, onverwachte ervaring. Het is net als turen of staren door een gebroken caleidoscoop. Bands als Coldplay en artiesten als Kid Cudi spelen ook een grote rol bij het vormgeven van de vibe van openheid en eenheid in hun optredens.
Op het podium brengen ze een bombastische, epische en dramatische energie met hun up tempo nummers die later afdalen in een meer intieme, emotionele en steeds wisselende vibe.
Naear bestaat uit Nair Komproe, de ziel van de band en de zanger/componist. Jelle Maat, het lichaam van de band en speelt de toetsen, gitaar en zingt ook. Tom Schoone, drummer & percussionist en daarom de hartslag van Naear. Kijk maar eens.

Wesley Lisboa

De in Rotterdam geboren en getogen zanger Wesley Lisboa is als gitarist begonnen in een swingende kaapverdische band Young Livity. Momenteel begeleidt hij zichzelf op gitaar en brengt hij in zijn muziek een interessante mix van Afrikaanse en Westerse invloeden samen. Meer over Lisboa zie je hier.

JAM

Afkorting staat voor: Just A Messenger en is een opkomende akoestische groep, die graag muziek met een diepe boodschap in een nieuw jasje steekt. Zij doen dit op een gezellige en luchtige wijze, waardoor zowel het hart en de oren gestreeld worden.
DJ Don Martes: als muzikant gestart op de bas maar nu ook in zijn sas met zijn DJ Gear!

Jamsessie 

Aan het eind van de showcases is er aansluitend een jamsessie, voor muzikanten die 'even willen'.

Binnenkort starten wij met workshops en trainingen voor jongeren uit Schiedam.
Tijdens het podiumprogramma komen jullie daar meer over te weten.
Nieuwsgierig?

Kom dan zaterdag 26 november om half acht naar Podium 5319.

Tot snel!