Poppodium zoekt vrijwilligers

01-09-2017 Uit Advertentie

VLAARDINGEN - De Kroepoekfabriek zoekt nieuwe vrijwilligers! Iedereen die affiniteit heeft met popmuziek en circa twee keer per maand een handje zou willen helpen, kan zich aanmelden. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de informatieavond op dinsdag 5 september.

De Kroe van De Kroepoekfabriek is een ploeg zeer gemotiveerde vrijwilligers uit alle rangen en standen van de samenleving met één gedeelde passie: muziek. Zonder vrijwilligers kan De Kroepoekfabriek simpelweg niet bestaan. De Kroe maakt mogelijk dat er elk weekend weer iets tofs en moois te beleven is. De Kroeleden tappen de biertjes, schenken fris en wijn, maken prachtige foto’s, nemen plaats achter de kassa, draaien plaatjes tussen de bedrijven door, bemannen de garderobe, zorgen voor het licht en geluid tijdens de shows en geven zelfs leiding. Ervaring is geen vereiste. Natuurlijk werkt men onder toeziend oog van het vaste team, waarvan er ook altijd iemand meewerkt.

In ruil voor alle inzet biedt De Kroepoekfabriek cursussen aan, is er een jaarlijks feest en barbecue (BarbeKroe), natuurlijk een leuke werksfeer, geweldige collega’s en de altijd gezellige naborrels. Ook ontvang je consumptiemuntjes en entreekaarten voor shows. Tevens zijn er dikwijls vrijwilligers die dankzij een opgebouwd netwerk en de opgedane kennis zijn doorgegroeid naar betaalde banen bij De Kroepoekfabriek, in de muziekindustrie of elders, of als ondernemer zijn gestart. Je houdt er dus altijd wat aan over.


INFORMATIEAVOND: 5 SEPTEMBER

Voor iedereen die benieuwd is naar wat vrijwilliger zijn inhoudt of hierover twijfelt, opent het poppodium op woensdag 5 september om 19.00 uur de deuren voor een informatieavond. Dat is de kans om te zien hoe alles in zijn werk gaat en om vragen te stellen. Om 19.00 uur openen de deuren voor alle geïnteresseerden. De avond zal duren tot circa 21.00 uur.

Voor meer informatie over de Kroe, zie www.kroepoekfabriek.nl/kroe. Ook kan er contact worden opgenomen met vrijwilligerscoördinator Martin van der Meer, op 0104455580 (tijdens kantooruren) of via martin@kroepoekfabriek.nl.


Gerelateerd