Rap en trap tijdens een nieuwe editie van Glow

28-01-2017 Uit Advertorial

Boekoesam

VLAARDINGEN - De Nederlandse top van de moderne hiphop maakt zijn opwachting tijdens een nieuwe editie van het hiphopconcept GLOW in De Kroepoekfabriek. Bokoesam en Yung Nnelg hebben het afgelopen jaar al regelmatig de spotlights op zich weten te vestigen en staan op 3 februari in het poppodium.

GLOW is een nieuw concept dat zich helemaal focust op moderne hiphop en trap. Elke paar maanden is er een nieuwe editie met zowel internationaal bekende namen en bekende rappers van eigen bodem. Ook is er volop ruimte voor opkomend talent als voorprogramma. Op 3 februari barst GLOW al gelijk los met een flinke line-up.

Allereerst is daar Bokoesam. De Nederlandse-Ghanese rapper werkte eerder al samen met Fresku en Teemong, was op tv te zien tijdens Ali B op volle toeren en trad al meerder malen op met onder andere Ronnie Flex, in alle grote podia van Nederland. Bokoesams meest populaire clip is maar liefst meer dan 3 miljoen keer bekeken op Youtube. De meest recente plaat is een samenwerking met Yung Nnelg. Ook hij wist recentelijk de aandacht op zich te vestigen, met name tijdens Eurosonic/Noorderslag 2017, waar hij volgens vele critici een hele goede show neerzette. Dit jaar moet dan ook zijn jaar worden, met de komst van zijn EP Contra.

Yung Nnelg en Bokoesam worden vooraf gegaan door opkomend talent uit de regio. Wally, Trillfam, Tisci London, Bokoedro, Brunzyn en Tobi Checker maken ook hun opwachting tijdens GLOW. De vorige editie van GLOW was nagenoeg uitverkocht. Het advies luidt ook om je tickets tijdig in de voorverkoop aan te schaffen via de website van De Kroepoekfabriek.

VRIJDAG 3 FEBRUARI

GLOW MET BOKOESAM, YUNG NNELG E.A.

DEUR OPEN: 20.30 UUR | AANVANG 21.00 UUR | VVK 10 EURO | DEUR 12,50 EURO
 

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: www.kroepoekfabriek.nl

Gerelateerd