Schiedammers-met-verhaal in de schijnwerpers

29-01-2021 Uit Redactie


SCHIEDAM - Live vanuit I-Punt de Waag. Dat is het initiatief van Schiedam Partners om bijzondere Schiedamse initiatieven - en de mensen erachter, in de schijnwerpers te zetten.

Het gaat om gesprekken en presentaties die op video worden opgenomen en uitgezonden via de online media van Schiedam Partners. Dat roept stadgenoten met een verhaal dat 'past bij het stadsmerk S'dam zich te melden voor deelname.

Het gaat volgens de initiatiefnemers zowel om zaken uit de actualiteit, als 'gewoon' Schiedammers met een goed verhaal. De onderwerpen concentreren zich rond de thema’s kunst & cultuur, gedistilleerd, wonen en Innovatief ondernemen. "We praten over de nieuwste trends, verrassende activiteiten, innovaties, bijzondere creaties en we tippen over lokale instellingen."

De eerste editie van Live vanuit I-Punt de Waag staat in het teken van het Jaar van de Vrijwilliger. "Woensdag 3 februari komt Olga van der Wal, een enthousiaste vrijwilliger van de Voorleesbrigade van de Bibliotheek Schiedam, de spits afbijten. Zij vertelt over haar ervaringen en leest een stukje voor uit het prentenboek van het jaar 'Coco kan het' van Loes Riphagen. Wie een vraag heeft voor VAn der Wal kan deze insturen naar Schiedam Partners.

Live vanuit I-Punt de Waag is te zien op de website en het You Tubekanaal van S’dam.Gerelateerd