Schiedams rijksmonument wordt zolderbioscoop

13-11-2018 Uit Advertorial

SCHIEDAM - Een combinatie die niet je niet snel verwacht, maar stel je toch eens voor: de historische Lange Haven van Schiedam, de nok van een rijksmonument uit de 18e eeuw en de provider van razendsnel wifi. Het resultaat? Een wel heel bijzondere zolderbioscoop. Tel daarbij op een reeks zeer goede films die gratis te zien zijn en je hebt een bijzonder event.

Caiway, leverancier van razendsnel internet via glasvezel, verzorgt dit jaar op het Suikerzoet Film Festival de Caiway zolderbioscoop op een wel hele bijzondere locatie. Ze transformeren de bovenste verdieping van een voormalig Koninklijke drukkerij aan de Lange Haven 141 tot een uniek filmtheater en vertonen acht films, onder andere: I, Tonya en The Shape of Water tijdens het 3-daagse festival. 

Overal in huis razendsnel films streamen, van de kelder tot de zolder, zo maak je van elke bijzondere plek een fraaie thuisbioscoop. Dat is de belofte van Caiway. Om alvast te ervaren hoe het is om films te kijken op bijzondere plekken in huis is er de zolderbioscoop, drie dagen lang. Let wel de trap naar de zolder telt 56 treden, er is plek voor een klein gezelschap en vol is vol. 

Alle huishoudens overal in huis wifi met de kracht van glasvezel dat is de missie van Caiway. Maak kennis met de allersnelste provider van glasvezel internet en geniet van één van de films tijdens het Suikerzoet Film Festival op 15,16 en 17 november. Adres: Caiway Zolderbioscoop, Lange Haven 141.

Film Aanbod Caiway Zolderbioscoop

Donderdag 15 november
- 19.45 uur: Midnight Sun
- 21.45 uur: I, Tonya
Vrijdag 16 november
- 19.45 uur: The Shape of Water
- 22.15 uur: Finding your feet
Zaterdag 17 november
- 13.00 uur: Love Simon
- 15.30 uur: Wonder
- 19.30 uur: Normandie Nue
- 22.00 uur: Loving Vincent

Gerelateerd