Schiedams stel op eiland vol verlokkingen

17-01-2018 Uit Redactie

Jeremy en Vanessa; foto: RTL

SCHIEDAM - Jeremy en Vanessa zijn binnenkort te zien op tv, in het programma Temptation Island (eiland van verleiding). Het Schiedamse paar stelt zijn relatie voor het oog van kijkend Nederland en België op de proef.

Het programma wordt gemaakt in opdracht van RTL 5 en de Vlaamse omroep Vijf, die de serie ook op het scherm zullen brengen, vanaf 1 februari. Het draait om vier koppels die onderzoeken tegen welke stormen hun relatie bestand is: het Thaise eiland waarop zij bivakkeren wordt bevolkt door mannelijke en vrouwelijke 'verleiders'. De makers zetten Temptation Island dus neer als 'de ultieme relatietest'.

Jeremy en Vanessa zijn zes jaar samen en leerden elkaar kennen op een feestje. Jeremy was op slag verliefd, maar wederzijds was het niet meteen. Met veel doorzettingsvermogen wist hij, zoals dat heet, 'haar hart te veroveren'.

Jeremy werkt als havenoperator en is volgens de tv-makers een lieve jongen, 'maar hij heeft ook een stout kantje en houdt ervan om af en toe het gevaar op te zoeken'. Vanessa is studente rechten. "Ze is een sterke vrouw die weet wat ze wil en laat niet over zich heen lopen", aldus de makers. Vanessa zegt van Jeremy te houden omdat hij heel erg lief en zorgzaam is. Ze is 'de ideale persoon om Jeremy af en toe eens op zijn plaats te zetten'.

Het koppel neemt deel aan Temptation Island 'omdat Jeremy aan Vanessa moet bewijzen dat hij elke verleiding kan weerstaan en te vertrouwen is', zo stelt RTL in een persbericht. "Tijdens hun relatie heeft hij intieme berichtjes gestuurd aan andere vrouwen en dat viel bij Vanessa niet in goede aarde." Volgens Vanessa is Jeremy extreem gesloten. Ze zou graag hebben dat hij een opener houding aanneemt in hun relatie en meer gedachten en gevoelens met haar bespreekt. Jeremy vindt dan weer dat Vanessa soms 'iets te bazig' is.

Het koppel heeft samen beslist over een set regels waaraan ze zich op het eiland allebei moeten houden. Fysiek contact, zoals knuffels geven en hand in hand lopen, is volledig uit den boze, met anderen. Ook mogen ze geen intieme gesprekken over hun relatie voeren met de vrijgezellen die op de set zijn. Jeremy en Vanessa stellen wederzijds respect hoog in het vaandel te dragen en gaan ervan uit dat ze van elkaar weten wat de ander leuk vindt en wat niet. Als hun Temptation Island-avontuur een geslaagde afloop kent, willen ze zo snel mogelijk gaan samenwonen.Gerelateerd