Schiedamse Edwin 'in concert'

09-11-2017 Uit Redactie

Schiedamse Edwin 'in concert'Terugblik Edwin in Concert 2015; foto: Patricia Pietersen

SCHIEDAM - Voor het derde jaar op rij geeft de Schiedamse zanger Edwin van der Toolen een concert groot, in de sfeer van de Toppers. In een uitverkocht Villa Thalia in Rotterdam krijgt hij een zaal met zevenhonderd mensen voor zich.

De zanger hoeft de zaal niet in zijn eentje 'plat' te krijgen, maar krijgt bijstand van K-otic met zangeres Rachel Kramer, die na hun reünieconcert in de Amsterdamse HMH in december, nu ook in Rotterdam opnieuw bij elkaar komen. Kramer, die met het zevental K-otic bekend werd na het tv-programma Starmaker: “Ik hoefde niet lang na denken toen Edwin mij benaderde met de vraag of ik na de reünie nog een keer met de voltallige band naar mijn thuisstad wilde komen.”

Ook Pascal Redeker en Ruth Jacott, de 'one and only diva' van Nederland, volgens Van der Toolen, zijn te gast op 19 november.

Edwin Concert staat te boek als 'het kleine Rotterdamse broertje van Toppers in Concert'. Elk jaar maakt de zanger, die bekendheid kreeg met ‘Velvet’, de allereerste boyband van Nederland, er een groot meezingfeest van. "Ik ben supertrots dat ik ook dit jaar een concert mag én kan geven. We gaan er alles aan doen om er een geweldige avond van te maken met alle fans!" Van der Toolen begon in 2001 na Velvet een solo carrière. Hij scoorde een Top-100 hit met ‘Ga met me mee!’. Twee jaar later volgde een nieuwe soloplaat: ‘Leef je leven’, die op de 23e plaats in de iTunes Top-100 terechtkwam. In 2012 wint hij een zangcompetitie en mag hij drie keer voor een uitverkochte Arena een optreden geven tijdens de Toppers in Concert. In januari 2018 komt Edwin met een nieuwe single.

Gerelateerd
Reacties
Bedrijven Alle bedrijven »


Vacatures Alle vacatures »
Altijd Up-to-date