Sir Winston Fun & Games in Euroscoop op 1 juli weer open

05-06-2020 Uit Advertorial


SCHIEDAM - Bij Sir Winston Fun & Games is alles gedaan om de veiligheid en gezondheid van gasten én medewerkers ook in Coronatijd te garanderen. Op 1 juli opent de  exploitant van game- of arcadehallen zijn vestiging in de Euroscoop.

Er staan hygiënepalen met desinfectiemiddel, met aanduidingen op schermen en op de vloeren is het voor iedereen duidelijk wat de regels zijn en hoe eventuele looproutes zijn. Op de kassa staan onder meer schermen en al het personeel wordt uitvoerig geïnstrueerd.

In de vestiging zijn enkele machines weggehaald, om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. “Bij de entree worden de bezoekersaantallen goed gemonitord en we zullen handhavend optreden als gasten zich niet houden aan de huisregels”, vertelt Rogier Schmitt, commercieel manager van Sir Winston. “Ook nog een dankwoord aan de gemeente Schiedam, waarmee wij veel contact hebben gehad de afgelopen periode. Zij denkt actief met ons mee. Zo heeft ze frequent contact met de veiligheidsregio en houdt ze voor ons in de gaten of er iets in de noodverordening wijzigt, waardoor een eerdere opening wellicht mogelijk kan zijn.”

Sir Winston Fun & Games is klaar voor een heropening en ziet iedereen graag in juli terug, aldus Schmitt.

Zie ook de bedrijfspagina van Sir Winston Fun & Games.

Bekijk de foto's

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date